Shanghai 2009

1 November 2009

Vliegreis en aankomst hotel

Filed under: Uncategorized — Jeroen @ 14:29

Zoals belooft even een mailtje vanuit Shanghai. We zijn om ongeveer 11 uur lokale tijd aangekomen op het vliegveld. Niet echt geslapen (totaal hooguit een uurtje denk ik) dus vandaag nogal gaar. Net nog een halve liter koffie gedronken bij Starbucks zodat ik dit mailtje nog kan typen…
Nadat we de koffers opgehaald hadden zijn we met twee busjes naar het hotel (dus niet de campus) gebracht en daar hebben we een beetje uitgerust en wat gegeten. Daarna zijn we een beetje ‘Downtown’ gegaan. Heeel veel lampjes en lichtreclames enzo a la New York e.d. Ik heb er nog wat foto’s van gemaakt, die zal ik binnenkort (morgen denk ik) online zetten. We zijn toen gaan eten bij Pizza Hut, lekker cultureel verantwoord dus. :)
Daarna dus nog even naar de Starbucks geweest en toen met de metro teruggegaan naar het hotel. Het is hier nu 21:00 en ik ga het niet al te laat meer maken. Morgenochtend vertrekken we naar de campus waar we de komende drie weken zullen zitten. In het weekend gaan we dan weer terug naar het hotel. Het internetten is hier niet gratis dus ik kan het niet al te uitgebreid maken, maar morgen heb ik gewoon ongelimiteerd internet als het goed is (in het hotel op de campus) dus dan kan ik ook wat foto’s op internet zetten.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress